Isnin, 14 Mei 2012

Short Entry



Alahai dah pagi rupanya tapi tuan empunya belog nie masih tak tidur-tidur lagi. Biasalah time kat umah sewa dulu selalu tidur lewat sampai terbawa-bawa kat umah. Almaklumlah cuti 2 bulan. Yabedabedu dapat honeymoon dengan bantal & lappy kita yang tomey-tomey nie.

Kebetulan time aku syok-syok nak haneymoon, kebetulan juga la umah aku akan event. My brother`s wedding insya ALLAH 31/05 nie akan berlangsung, so segala tempahan makanan semua dah settle cuma cenderahati nak bagi kat tetamu belum settle so sape yang akan settle segala benda alah tue, alahai nama aku juga la yang bakal tersenarai tapi takpe aku ada abang sorang tue je pun. Buat tensyon bleh aku nie..huhuhuhu. So sekarang aku bukan nak cite pasal abang aku kawen.

Hurmm nama pun SHORT ENTRY tapi dah mcm `long entry` jew. Sebenarnye aku nak cite pasal reunion budak roomate aku kat sekolah teknik dulu.


tengok banyak kan group dalam fb aku tue pun dah banyak aku remove c0z menyemak jew. Yang garisan ala-ala pink tue group dorm aku sek teknik dulu.


*abaikan 26/5/2011 typing error

Ape yang menarik kawan aku nie create event untuk bebudak dorm kita orang, niat dihati tak nak berpisah nak pegi tapi terlupa kazen aku kawen. Tapi aku harap dapat la join bukan ape dah la kitaorang susah nak jumpa kalau tak pegi tak tahu bila lagi dapt jumpa.


 
sweet memory dorm b3-3 & b1-5


*alamak long entry la plak..hehehehe


2 sedang mengumpat:

Iena Eliena berkata...

Assalammualaikum
singgah sini(^_~)
cik iena nk invite join 1st giveaway cik iena
jom terjah blog cik iena
http://www.ienaeliena.com/2012/05/1st-giveaway-by-iena-eliena.html
tHanKs..

Cik Purple berkata...

salam, ada pengumuman untuk peserta GA cp nih.. :) bole tgk kejap tak? :) http://littlequeenstory.blogspot.com/2012/05/hadiah-terbaru-mini-giveaway-2012.html