Ahad, 10 Februari 2013

Baucer Buku Rm250



Beberapa hari yang lalu, politeknik aku telah agihkan baucer buku Rm250. Memang hepy sesangat la sebab nak borong macam-macam la. Paling penting pen-pen dan NOVEL. Biasalah nama pon hobikan.

TAPI

Yang buat aku rasa tak berapa puas hati bila ada syarat plak nak guna baucer Rm250. Hanya buku tertentu jew yang boleh beli termasuk buku-buku ilmiah, buku politeknik serta novel remaja. Kalau nak beli novel kena beli rm100 dulu tue pun terhad hanya 1 novel. Tapi, yang tue aku tak kisah lagi. Yang paling aku kisah bila alat-alat tulis,buku tulis dan kertas examination terhad dalam rm10. Aku baru nak bajet untuk sem depan. Tak pasal-pasal aku balik dengan tangan kosong jew. 

Nasib baik juga la ada kedai alat-alat komputer terima baucer buku nie. So ada juga la yang aku boleh beli. Kebetulan kat tempat aku ada kedai novel dan dia orang terima baucer buku. Alang-alang aku tak guna lagi baucer buku tue, sempat juga la aku rembat 2 buah novel. PUAS HATI. 

Esok-esok plak aku nak pegi rembat alat-alat komputer plak. hehehehe. Harap-harap POPULAR takde la syarat-syarat macam tue. Kos macam aku mana ada buku nota yang jual kat kedai. Semua dalam tenet jew. Kalau yang ada jual pon buku jenis fakta. Tue pon belum tentu aku yang 'rajin' nie akan baca.


#i love NOVEL


*sape-sape buak kedah yang dok area jitra or alor setar tolong bagitaw aku mana-mana kedai buku boleh guna baucer tanpa syarat yang bagitaw kat atas. HOPE ADA*

4 sedang mengumpat:

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

saknlah beli kan..hihi

SuRose Cumil berkata...

kt pooular on sma guna bb1m msti lah 80% bku n 20% brg2 lain.,..aduuhhhh....

Baucer 1M berkata...

More n Save Stationary Teluk Wanjah,Alor Setar dan Union Alor Setar tak kisah pun nak beli apa..x dak percent macam popular..

Tanpa Nama berkata...

MORE N SAVE STATIONARY JALAN TELOK WANJAH AS DAN UNION AS TIDAK MELETAKKAN PERCENT UNTUK PEMBELIAN..NAK APA PUN BELILAH..ANGKUT JE LA..