Selasa, 19 Mac 2013

membeli-belah di ZALORA


dan salam 1 Malaysia.

ZALORA !!!!
Yang aku tahu ZALORA nie merupakan tempat membeli-beli online yang terkenal.
Jika sebelum nie ramai yang ragu-ragu nak membeli belah di ZALORA dan ramai orang yang beri feedback yang kurang sedap untuk didengar.

Tapi beberapa bulan lepas aku saja-saja la usha laman web ZALORA. Time-time tue juga la aku terberkenan dengan satu skirt orange. Time tue macam-macam ada kat fikiran "nak beli ke tak".
Esok nya aku bagitahu la kat sorang akak nie yang aku berkenan skirt yang jual kat ZALORA tapi rasa was-was la plak nak beli.

Pastu akak tue terus cakap "xpe akak bayarkan". Time tue macam tak percaya jew. Akak tue terus cakap "sama ada betul atau tak,jangan risau akak yang bayarkan. Insyaallah sampai". Time tue terus senyum sampai ke telinga.

Sehari selepas tue,time best-best dok rehat ada orang dari ZALORA hantar barang kat ofis. Tengok-tengok skirt yang aku beli dah sampai. Time tue memang happy sangat-sangat. Sejak hari tue aku dah tak rasa was-was dengan ZALORA lagi.

Terima kasih ZALORA.

*Ingin membeli-belah di ZALORA tekan laman web sini www.zalora.com.my.

1 sedang mengumpat:

cik amal berkata...

:D wahh.. untung lahh
amal follow sini okay