Ahad, 15 September 2013

Berbakatkah aku ???


dan Salam 1 Malaysia.

Bermula aku berblog disebabkan aku minat mengarang. dan disebabakan aku peminat tegar dengan novel maka aku suka berfantasi. hehehehe. ~malu~ . Tapi masalahnya cerpen yang aku karang tak pernah ada ending gara-gara aku suka mengarang time ada mood dan ada isi. Sekarang dah ada 3 cerpen, tajuk berbeza hanya yang sama ending tak ada.




Berdasar cerpen yang korang tengok nie berbakatkah aku. Sape-sape yang ada ending yang best gitau la aku, mana la tau tetiba aku dapat idea nak habiskan cerpen-cerpen yang kat atas tue. Yang pasti cerpen-cerpen tue dah terbengkalai 2 tahun. 

2 sedang mengumpat:

siti azura salamat berkata...

bez laa cerpen2 awak..sambung laa..boleh saye bace..
yang 1st tu..mungkin awak boleh garap sikit..kawan mak die nak kawinkan dengan salah 1 anak die ke kan..mungkin boleh tambah berlaku konflik ke..mak ayah sya meninggalke mase nak balik malaysia..or most anak2 die suka kat sya tu..tapi sorang je yang tak suke..tapi yang tak suke tu la yang kawin dengan sya..
ehh..macam cerpen saye plak..hehe..
hanye berkongsi idea..hihi..
salam perkenalan..

Cik Syiera berkata...

thanx..bg idea..insyaallah nti saya try hbskan yew..salam perkenalan juga..