Isnin, 7 Oktober 2013

Sambutan Hari Perpisahan DUT6A #PART 2


dan Salam 1 Malaysia.


Seterusnya kami terus ke destinasi terakhir iaitu Padang Kota. Cadangnya nak buat kejutan kat besday girl dan besday boys. Sampai kat sana pon dah gerimis, sebelum tue sempat lagi la tangkap gambar bagai kan. Takku sangka takku duga hujan turun sangat lebat sampai semua bertempiaran lari. Bila difikirkan semula memang lawak sangat. hehehehe.


Tunggu punya tunggu hujan tak berhenti, makin lebat ada la. Kami sepakat ubah destinasi lain, dan kami terus bergerak ke RNR Bagan Ajam.


Cik Amira (PA), Aini (Besday Girl), Husni (Besday Boy), Shahrul (Besday Boy)




Kenangan yang paling best malam tue bila kami main-main kejar nak baling aising kek. Mula-mula budak laki yang start dulu tapi lama-lama semakin merebak ke budak perempuan. Sampai orang yang berhenti dekat rnr tue sempat la merakam aksi kami yang tengah kejar-mengejar. Penasihat Akademik kita orang pon terjebak sekali kena aising kek. Memang sempoi. ~hehehehhe~

LAST BUT NOT LEAST



1 sedang mengumpat:

zafira othman berkata...

hai, ceq org padang kota. tapi ni padang kota blah mana? macam tak pernah nampak ja. haha nampak sgt ta kuar rumah