Jumaat, 16 November 2012

Maharaja Lawak Mega 2012



Akhirnya Maharaja Lawak Mega 2012 dah pon bermula semalam. Kumpulan Balas dipilih antara dua kumpulan hotseat. Honest aku tak suka kumpulan Balas dari dulu lagi coz dye orang nie suka wat lawak lucah. Macam Awie cakap "elakkan buat lawak double meaning". 


Antara kumpulan lain yang terlibat ialah kumpulan Saywho, R2, Jozan, Boboi, Jambu, Dadidu, Shiro, Bandung jocker, Pimai, dan Sabon. Tapi antara semua kumpulan tue aku minat dua kumpulan jew, yang len tue boleh la.


Lawak dye orang mmg best. Aku yakin Juara Maharaja Lawak Mega 2012 dapat kat dye orang la tapi kadang-kadang kita nie ssh nak ramal. Bukan tak tahu astro nie banyak permainan nye di sebalik nyew. GO JOZAN GO !!!!


Dulu Saehu sekarang Saywho plak. Kumpulan nie dari indonesia. Lawak dye orang nie lawak yang fresh.Tambah2 semalam dye orang wat lawak pasal Adam & Hawa. Si kecil Bocel tue mmg cute dan lawak.

Jangan lupa tengak MAHARAJA LAWAK MEGA 2012 di astro mustika 132 setiap Jumaat jam 10.00 malam.






1 sedang mengumpat:

nis berkata...

hhuhuhu.. Sonkong JOZAN :)