Khamis, 29 November 2012

Kacau bubur asyura dan Dapat Hadiah Penghargaan

 

Tak ku sangka Tak ku duga lagi seminggu jew lagi aku nak tamat latihan industri. Dah la report pon tak tlis habis lagi. Punah lagu nie kalau dok asyik tangguh je kan. Takpe-takpe masih ada masa lagi kan.

Okew, hari nie kebetulan Pejabat Tanah Kubang Pasu buat kacau bubur asyura. Nak tak nak unit teknikal kena rebus kacang tanah. Dye orang kasi 2 bungkus, so aku sebungkus tikah sebungkus. Punya la rajin semalam kacang tanah yang sudah siap rebus tue aku,mak dan abah aku kopek kulit sampai nek lengguh pinggang aku. Sampai jew pagi tadi, ada jew orang yang tak buang kulit pon kacang tanah tue.




Sambil kacau bubur asyura, ada majlis penyampaian hadiah penghargaan kat budak praktikal *aku la orang nye* hehehehe.. Sebenar nya minggu depan baru aku habis tapi ada sorang lagi budak praktikal habis sebelum dari aku so sambut sama-sama la. Sangat-sangat terharu..:')




Thanx sangat-sangat untuk tuan PTD sebab bagi jam,sijil dan duit. Kalau aku praktikal kat tempat lain, tak mungkin aku akan dapat semua ne. Terasa bertuah sangat walaupun praktikal kat kerajaan. Dye orang pon sporting dan ramah-ramah belaka.


Akan rindu dye orang semua.. :')


1 sedang mengumpat:

Nadrah Zulkifly berkata...

Nak menang shawl, topup, blog edit, doodles, lampu menarik dan pelbagai lagi? Join here!! http://nadrahzulkifly.blogspot.com/2012/11/special-year-end-ga-fy-nad.html