Jumaat, 15 Jun 2012

Tak Ku Sangka Tak Ku Duga


Mesti korang pernah dengar tajuk di ataskan. Ha macam tajuk lagu. Ye betul tue. Sebenarnya lagu nie di popularkan oleh saleem kalau korang tak caya cuba search kat internet. Tapi sekarang bayang saleem pun dah tak nampak bukan apew ramai yang cover lagu nie. Yang buat aku jatuh cinta dengan lagu nie aku tengok dua orang pengkid jadi cover lagu nie. Memang best siot. Kalau korang xpercaya meh tengok video nie.


Memang terbaik la dye orang nie. Dye orang banyak juga cover lagu-lagu lain tapi paling aku suka lagu nie. Cute kan dye orang nie tambah-tambah si baju merah tue aka mimi. T`goda la sekejap. Oppss saya masih normal k. hehehehe. Jangan sangka dye orang jew boleh nyanyi lagu nie tapi budak 5 tahun pon boleh. Kau ada?Meh tengok.


Yang nie lagi comel. Setahu aku dye orang nie orang Singapura. Tapi memang best la suara dye pown okew. hehehe


Yang nie nama dye chomel. Dye nie pengkid gak. Suara dye pown best gak. Tapi suara boi amri dan mimi dekat dihati. Kerek betul aku nie puji dye orang melambung-lambung. hahahaha.. Okew what aku bukan suka dengan dye orang suka dengan suara dye je pown. Tak salah kan. Dye orang pengkid kew, tomboy ke itu hak dye orang bukan kacau kita kan. So jom layan semua video nie mana tahu lagu nie jadi favourite korang plak.




*borink nak kuar g jalan-jalan..huhuhuhu



1 sedang mengumpat:

Yumida berkata...

beznye ade member pandai main gitar..suara bez pulak tu...
FOLLOWER KE 241