Ahad, 2 Disember 2012

Blog saya sudah bertukar baju


Waahhhh!!! excited giler nak update blog tiap2 ari.hehehe. Bukan apew blog Cik Syiera dan bertukar baju. Dulu pakai baju yang murah-murah jew. Sekarang baru nampak exclusive skit kan. Sebelum nie memang tengah cari mana-mana blog buat tempahan edit blog. Ada yang RM5, RM10, RM15 dan macam-macam la. Harga yang dye orang tawarkan pon agak berpatutan.

Sedang asyik dok blogwalking Syiera ada usha-usha kat blog sini Cik Rose Cute. Banyak blog yang dia dah edit. Cantik-cantik plak tue, harga pon berpatutan hanya RM10 jew. Kebetulan poket tengah FULL, so Syiera pon request nak tema hello kitty. Sebenar nya dah lama teringin nak blog ala-ala hello kitty, try edit sendri tapi tak pandai la plak. Dan akhirnya jadi la macam nie.



Comel tak hello kitty kitew. hehehehe.

"saya suka..saya suka"..mei mei (upin ipin)



3 sedang mengumpat:

Aishah Jahirah berkata...

baju baru...semangat pun lebih..;)

Anis Farhana berkata...

comel . saya pun suka :')

outbound malang berkata...

kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
semoga menjadi semangat .. :)
Tidak ada yang namanya hari yang tidak penting dalam kehidupan manusia ini. Setiap saat berharga.