Jumaat, 7 Disember 2012

Tamat Praktikal di PTKP


dan Salam 1Malaysia.

Firstly aku nak ucap terima kasih sangat-sangat sebab PTKP terima praktikal kat situ. Mula-mula pegi daftar kat situ memang malu kot. Sampai aku taktau nak cakap apew. Dah la aku kena kat unit Teknikal, semua laki cuma aku dan kak Ina jew pompuan. Tapi aku tak kisah semua tue, aku kena teruskan juga LI kat situ.

Dua minggu pertama aku LI kat situ, nama aku dah buruk tapi alhamdullilah penyelia aku backup. Sebab ape?? Hurmm,lupakan je la. Now aku nak ucap sekali lagi TERIMA KASIH kat Cik Din sebab bawak aku pegi makan kat Kuala Kedah.

Aku, Kak Ina, Kak Fiza dan Tikah satu keta, Cik Din satu family, SO (surveyor officer) yang join cuma Daud dan Abg Kirin. Memang makan giler-giler la sampai perut buncit kedepan la. Punya la lapar sampai dah habis makan baru la  teringat nak snap gambar. Tue pun dapat satu gambar jew. Tapi takpe kenangan tetap dalam ingatan. 

Sebelum nak balik Cik Din bagi ucapan dan bagi cenderahati, lepas tue dye orang kenakan aku suruh aku bagi ucapan, punya la gabra sampai tak tau nak ucap apew. Dan time tue juga la dye orang dok bahan-bahan aku, tapi aku tak kisah asalkan malam tue happy-happy. Lepas jew habis makan, dye orang belanja kareokea dekat dengan Jakel. 12 malam baru la dye orang antar aku balik.


Thanx Cik Din.

Thanx Abang Wadi (SO).

Akan rindu dye orang semua. :)

1 sedang mengumpat:

pelengkap rusuk kiri berkata...

singgah sini . jemput join :
http://addreena-ishak.blogspot.com/2012/12/segmen-kami-team-follow-back.html