Jumaat, 27 Julai 2012

My Amnesia Girl


My amnesia girl.. Syira ada amnesia kew?? Eh,tetiba plak kan. Bila masa plak syira excident atau terhantuk tapi kalau kena ketuk kepala boleh jadi amnesia tak. Eeerr, terlebih plak. Sebenarnya tue tajuk cerita la. Semalam syira tengok cite tue kat astro citra (131). Mula-mula syira malaz nak tengok tapi bila lihat ada my favourite actress terus melekat kat cite tue. Sebab ada Toni Gonzalez.


Syira minat dye dari cite My Big Love. Best, tapi sekarang syira bukan nak cite pasal Toni Gonzales. Syira nak korang baca kata-kata romantis dalam cite My Amnesia Girl.
A-Lelaki
B-Perempuan
si A : awak sekarang dah semakin tinggi la.
si B : hah!!!
si A : sebab awak ada difikiran saya.
si B : ~tersenyum~

kemudian.....


si A : sekarang awak dah pendek
si B : ~dengan padangan yang pelik~
si A : awak dah turun ke hati saya
si B : ~tersenyum dan terus ketawa~

*si gadis akan tersenyum apabila si lelaki mula mengeluarkan kata-kata romantis yang akan buat si gadis mula terharu tapi ingat si lelaki haruslah ikhlas yew jangan cakap kosong jew.

2 sedang mengumpat:

deqjamucuxx berkata...

tengok cerita ni semalam . best sangat !!

sweett gileee

Cik Syiera berkata...

2 la..mmg best..:)